Njezin Poslednji Dah Od Robert Dugoni

recenzija pdf

"Njezin poslednji dah" Roberta Dugonija je napet triler koji nas uvodi u svet detektivske istrage, tajni i trke sa vremenom. Priča prati detektivku Eriku Foster, koja se suočava sa brutalnim ubistvom mlade žene pronađene u kontejneru. Dok pokušava da osigura svoje mesto u istražnom timu, Erika otkriva sličan slučaj nerazjašnjenog ubistva iz prošlosti. Ove dve žrtve imaju identične ozljede i smrtonosnu ranu na bedrenoj arteriji.
Njezin Poslednji Dah Od Robert Dugoni

Ubrzo se dešava nova otmica, kada je još jedna devojka kidnapovana dok je čekala sastanak s nepoznatim muškarcem. Erika i njen tim suočavaju se s urgentnim zadatkom – moraju pronaći otmicu i zaustaviti sadističkog ubojicu pre nego što još neko postane njegova žrtva. Ubica se čini da pronalazi svoje žrtve putem lažnih identiteta na društvenim mrežama, što dodatno otežava istragu. Erika se suočava sa izazovom kako uhvatiti osobu koja se čini kao da ne postoji, a istovremeno mora razotkriti zamršene motive i pozadine iza ovih brutalnih zločina. Kroz “Njezin poslednji dah”, Robert Dugoni nas vodi kroz vrtlog intriga, preokreta i psihološke napetosti. Istražujući složenost detektivskog rada, tehnoloških izazova i ljudskih strahova, priča nas navodi da se zapitamo koliko daleko će Erika i njen tim ići da bi zaustavili ubilački niz. U svetu gde digitalna stvarnost i mračne strane ljudske prirode isprepliću, “Njezin poslednji dah” nas drži u napetosti dok se traga za istinom i pravdom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*