Noćni Lovac Od Kris Karter

recenzija pdf

"Noćni lovac" je uzbudljivi triler autora Krisa Kartera. Ova napeta knjiga vas uvodi u svet akcije, tajni i nepredvidljivih preokreta.
Noćni Lovac Od Kris Karter

Neidentifikovani ženski leš donet je u Okružnu mrtvačnicu u Los Anđelesu. Uzrok smrti i dalje je nerazjašnjen. Na njenom telu nema nikakvih tragova, osim što joj je najintimniji deo zašiven. Ali patologa je najviše zaprepastilo što je ubica nešto ostavio u njoj. Nešto toliko čudovišno da inspektor Robert Hanter iz Specijalnog odeljenja Policije Los Anđelesa mora da napusti drugi slučaj kako bi preuzeo istragu.U roku od nekoliko dana pojavljuje se novi leš. Kao i prethodna žrtva, i ova je zašivena i nešto je ostavljeno u njoj. Nešto u jednakoj meri genijalno i jezivo.“Noćni lovac” je triler koji će vas držati na ivici sedišta i neće vam dozvoliti da odložite knjigu. Kris Karter vešto gradi atmosferu akcije i napetosti, dok se složeni zapleti i brzi obrti drže čitaoca u stalnoj neizvesnosti. Ova knjiga je za sve ljubitelje trilera koji vole uzbuđenje, adrenalinske scene i tajne koje se otkrivaju dok se kreću kroz opasni svet lovaca i lovljenih.

kupdf.net_chris-carter-nocni-vrebac (1)_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*