O Ljubavi i Druga Proza Od Anton Pavlovič Čehov

recenzija pdf

Strani Naziv: About Love Short story by Anton Chekhov

„O ljubavi“ je pripovetka Antona Čehova, ruskog dramskog pisca i pisca kratkih priča koji se smatra jednim od najvećih majstora forme.
O Ljubavi i Druga Proza Od Anton Pavlovič Čehov

Priča je dirljiv i realističan prikaz ljubavi i odnosa, i istražuje načine na koje se ljubav može menjati i razvijati tokom vremena.

U „O ljubavi“ pripovedač razmišlja o sopstvenim iskustvima sa ljubavlju i ljudima koji su mu bili važni. On opisuje radosti i slomove ljubavi i složenu i često nepredvidivu prirodu ljudskih emocija.

„O ljubavi“ je lepo napisana priča koja izaziva razmišljanje koja je poznata po svojoj emocionalnoj dubini i uvidu u ljudsko iskustvo. Smatra se klasikom književnosti i inspirisao je brojne adaptacije i reinterpretacije, uključujući filmove i scenske produkcije.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Anton Pavlovič Čehov

Anton Pavlovič Čehov je rođen 29. januara 1860. godine u Taganrogu u Rusiji. Njegov otac, Pavel, bio je trgovac piljarom...


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*