Obećanje Ruže Od Brenda Joyce

recenzija pdf
"Obećanje Ruže" od autorke Brende Joyce je uzbudljiva i zavodljiva saga smeštena u mistično doba srednjeg veka. Roman nas uvlači u svet strasti, intriga i opasne ljubavi.
Obećanje Ruže Od Brenda Joyce

Priča prati mladu i prelepu Mary, koja je kći škotskog kralja, ali je zarobljena od strane normanskih osvajača. Tvrdoglava i hrabra, Mary odlučuje sačuvati svoj identitet i čast, čak i ako to znači suočavanje s teškim izazovima i opasnostima. U naručju svog opasnog neprijatelja, Mary otkriva neverovatnu strast koja zapaljuje njeno srce i tajne čežnje koje nikada nije mogla ni zamisliti. Stephen de Warrene, hrabar i iskusni ratnik, postaje njen zaštitnik i neprijatelj u isto vreme. Njihova veza je opasna i neodoljiva, a njihova strast se ne može poreći. Dok se sukobljavaju s vlastitim demonima i okrutnošću sveta koji ih okružuje, Mary i Stephen moraju pronaći hrabrost da se suoče s izazovima koji stoje pred njima i otključaju tajne koje će promeniti njihove sudbine. Autorica Brenda Joyce majstorski gradi priču ispunjenu napetošću, romansom i istorijom. “Obećanje Ruže” je roman koji će vas uvući u svoj intrigantan svet, preplavljen strašću i neizvesnošću, dok pratite putovanje hrabrih junaka koji se bore za svoju ljubav i slobodu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*