Oksa Pollock – Šuma Izgubljenih Od An Plišota, Sandrin Volf

recenzija pdf

"Oksa Pollock - Šuma Izgubljenih" je nastavak uzbudljive priče o Oksi Pollok i njenim avanturama. U ovoj knjizi, Oksa se suočava sa iznenadnim nestankom svog najboljeg prijatelja Gusa iz njihove nove škole St. Proximus u Londonu. Jedini trag koji je ostao je Gusov mobilni telefon koji je Oksa pronašla u jednoj učionici.
Oksa Pollock - Šuma Izgubljenih Od An Plišota, Sandrin Volf

Pregledavajući fotografije u Gusovom mobilnom telefonu, Oksa otkriva nejasnu fotografiju žene koja joj izgleda vrlo poznato. Dok pokušava saznati identitet te žene i što se desilo Gusu, Oksa će otkriti opasne obiteljske tajne koje su dugo bile skrivene. U svojoj želji da spasi svog prijatelja, Oksa će zakoračiti u paralelni svet u kojem se magija i strah prepliću, a Spašavaj-Se-Tko-Može će proći kroz teška životna iskušenja. Oksa će se suočiti s izazovima novih moći koje je otkrila, pokušavajući zaštititi svoje najbliže, posebno Gusa. U “Oksa Pollock – Šuma Izgubljenih”, čitaoci će biti uvučeni u paralelni svet pun tajni, opasnosti i nevjerojatnih mogućnosti. Ova knjiga donosi uzbudljive pustolovine i postavlja Oksu pred dileme koje će oblikovati njen put i sudbinu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*