Oprosti Mi, Rouz Gould Od Stefani Robel PDF

recenzija pdf

"Oprosti mi, Rouz Gould" autorke Stefani Robel, donosi vam duboku priču o obnovi, oproštaju i komplikovanim odnosima majke i ćerke. U ovom emotivnom romanu pratite putovanje Peti i Rouz Gould Vots dok se bore sa svojom prošlošću i teže ka pomirenju.
Oprosti Mi, Rouz Gould Od Stefani Robel

Osmo godina je prošlo dok su Peti i Rouz Gould prošle kroz dugotrajno lečenje po bolnicama, pokušavajući da prevaziđu teškoće i održe svoj odnos. Peti se tokom tog perioda brinula za svoju ćerku, ali ispostaviće se da njena pažnja nije bila dobronamerna kao što se činilo. Zbog tajni i laži koje je Peti stvarala, odnos majke i ćerke postaje napet i narušen. Peti je provela pet godina u zatvoru zbog svojih postupaka. Nakon što je puštena, ona želi da ostavi svoju prošlost za sobom, pomiri se sa Rouz i počne novu fazu života brinući se o svom unuku. Rouz odlučuje da dopusti majci da se useli u njenu kuću, u nadi da će to pomoći da se njihov odnos popravi. Dok se njih dve bore sa svojim bolnim prošlostima i naporima da ponovno izgrade poverenje, postaje očigledno da to neće biti lak put. “Oprosti mi, Rouz Gould” je dubok i emotivan roman koji istražuje složenost odnosa između majke i ćerke, dok se suočavaju sa tajnama, oproštajem i ponovnim povezivanjem. Stefani Robel vešto gradi emotivnu napetost i pruža duboke uvide u ljudsku prirodu, vodeći vas kroz lavirinte prošlosti i nada koje se prepliću. Ova knjiga će vas držati zainteresovanim dok pratite pokušaje likova da se pomire sa svojim demonima i da ponovo izgrade svoj odnos u svetlu istine.

oprosti mi, rouz gold

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*