Pacovski Kanali Od Mark Arons, Džon Loftus

recenzija pdf

Strani Naziv: Ratlines by Mark Aarons

Nakon završetka Drugog svetskog rata, plašeći se naleta sovjetskog rasta, Papa i crkva su ušli u špijunski savez sa britanskim i američkim obaveštajnim agentima.
Pacovski Kanali Od Mark Arons, Džon Loftus KNJIGA

Ove tri sile su izvukle nacističke zločince iz Evrope kako bi se mogli koristiti u navodno većoj borbi protiv komunizma. Ali u vatikansku nacističku švercersku mrežu prodro je princ Anton Turkul, veliki sovjetski dvostruki agent, koji je operaciju pretvorio u gorki ubod za svoje gospodare u Kremlju. 

Ova knjiga po prvi put otkriva Turkulovu operaciju „Crveni nacist“, kao i vezu Vatikansko-švajcarske banke sa nacističkim zlatom. Između ostalog, autori takođe pokazuju da su američki i britanski razbijači šifri bili potpuno svesni Holokausta još 1941, ali su lagali zapadnu štampu. – Iz opisa izdavača.

Zaviri u knjigu

Pacovski Kanali Od Mark Arons, Džon Loftus

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Mark Arons - Mark Aarons

Mark Arons (rođen 25. decembra 1951.) je australijski novinar i pisac. Bio je politički savetnik premijera Novog Južnog Velsa Boba Kara.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*