Palača Magnolija Od Davis Fiona

recenzija pdf
Ovo je izazovna priča o skrivenim tajnama, prevari i zločinu unutar jedne od najmonumentalnijih palata zlatne ere New Yorka.
Palača Magnolija Od Davis Fiona

Osam meseci nakon što je pretrpela gubitak majke usled španske gripe 1919. godine, postojanje dvadesetjednogodišnje Lillian Carter je potpuno izvan kontrole. Prethodnih šest godina, koristeći pseudonim Angelica, Lillian se istakla kao jedan od najpoželjnijih umetničkih modela u New Yorku. Međutim, sa smrću majke, potresena Lillian je ostala bez smernice i očajna – posao je izostao, a predstojeći skandal je ostavio bez sigurnog skloništa. Kada joj se ukazala mogućnost za rad u vili Frickovih, Lillian je bez oklevanja prihvata, i ta odluka će je uvući u komplikovanu mrežu romantičnih susreta, otetih dragulja i porodične drame toliko intenzivne da su ulog život ili smrt. Gotovo pedeset godina kasnije, engleski model Veronica Weber ima svoju šansu da izgradi karijeru unutar zidova nekadašnje Frickove rezidencije, sada transformisane u jedan od najspektakularnijih muzeja u New Yorku. Kada je, zajedno sa šarmantnim kustosom pripravnikom Joshuom, odstranila sa snimanja za Vogue u Frickovoj kolekciji, slučajno u muzeju nailazi na niz skrivenih poruka koje će nju i Joshuu uputiti u potragu koja bi mogla otkriti pravu priču iza ubistva stare nekoliko decenija u ozloglašenoj Frickovoj porodici.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*