Keri Chin – Pečat Sudbine

recenzija pdf
Keri Chin - Pečat Sudbine knjiga

– To bih i sam voleo da znam – uzdahnuo je Lenard i dosuo još konjaka u čaše.
– Mislim da mi za početak treba dama koja bi se bavila Bekinim ponašanjem u visokom društvu. Takodje, treba da brine o njenoj garderobi, procenjuje na kojim bi dogadjajima trebalo da se pojavi, kao i da joj bude pratnja.

– Za takvu damu bi trebalo da daš oglas ili da se raspitaš koja agencija je elitna. Beki zaslužuje najbolje.
– To znam i bez tebe, ali problem je što ja nemam ni vreme ni nerve za tako nešto. Samo mi fali svakodnevni defile potencijalnih družbenica. To će da potraje, a sezona poĉinje za dve nedelje.

– Na žalost, ja ne poznajem nikoga ko je podoban za takav posao. Ako ne želiš da se posavetuješ sa nekom od svojih ljubavnica, predlaţem da kupiš knjige Aurore Linton. Ćuo sam da su veoma popularne kod mladih dama. Prošle godine je izašla prva knjiga koja se zove „Priruĉnik za mlade dame“, a ove godine „Modni vodič za Sezonu“. Ako je suditi po onome što se pričalo prošle sezone, prva knjiga je mnogim damama bila od koristi.

– A ko je Aurora Linton?
– Udovica i jedna vrlo preduzimljiva dama. Pre dve godine se doselila, mislim, sa zapada. Prvo je otvorila modni salon u Bond Stritu.

Verovatno je od pokojnika nasledila solidnu svotu novca. Za kratko vreme privukla je najbogatiju klijentelu u gradu. Arijana tvrdi da je žena modni genije. Ni jedna se dama više ne smatra dovoljno otmenom ako nema makar jednu kreaciju Aurore Linton.

– Ta knjiga… priručnik, jel´ se odnosi samo na modu?
– To ne bih znao. Pretpostavljam da su u njemu nekakva pravila ponašanja, ali nisam siguran. Mogao bih da pitam Arijanu. Ona sigurno zna više. Znaš da teži da bude savršena supruga. Ne bi me iznenadilo da je pročitala taj priručnik. Veliki je poklonik gospodje Linton.


Knjigu potražite OVDE

 

 

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*