Peščani Crvi Dine Od Brajan Herbert PDF

recenzija pdf
"Peščani crvi Dine" Brajana Herberta predstavlja veliku završnicu čuvenog serijala "Dina." Ova knjiga je napisana na osnovu beležaka Frenka Herberta, čiji je životni rad uključivao ovu izuzetno kompleksnu i duboku sagu.
Peščani Crvi Dine Od Brajan Herbert

Radnja romana prati putnike ne-broda Itaka, koji su tokom dvadeset godina tragali za novim svetom na kojem bi se nastanili. Među putnicima su i mladi Pol Atreid, gospa Džesika i drugi likovi iz prethodnih knjiga serijala. U isto vreme, Dankan Ajdaho nastavlja svoju borbu da izbegne tahionsku mrežu svojih progonitelja, Danijela i Marte, čiji je pravi identitet konačno otkriven. Ovaj poslednji deo sage donosi završetak priče koju je započeo Frenk Herbert i omogućava čitaocima da saznaju sudbinu omiljenih likova. Iako je knjiga napisana od strane drugog autora, očuvana je suština i atmosfera Herbertovog originalnog serijala, a završetak serijala pruža čitaocima zaključenje jedne od najvažnijih i najuticajnijih priča u žanru naučne fantastike.

peščani crvi dine

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*