Pet Dana U Londonu Od Ivo Fraska

recenzija pdf

Napetost dostiže vrhunac u trileru "Pet dana u Londonu" autora Ive Fraske. Ova knjiga će vas odvesti na uzbuđujuće putovanje kroz svet otmica, intriga i brze akcije, dok pratite inspektora Roberta Morettija u njegovoj nemilosrdnoj potrazi za istinom.
Pet Dana U Londonu Od Ivo Fraska

U Londonu, gradskom lavirintu prepunom opasnosti i tajni, inspektor Robert Moretti započinje istragu koja će ga uvući u vrtlog događaja koji potresaju grad. Dok se bavi slučajevima otmica i vatrenim obračunima, Moretti otkriva da svaki korak ka istini nosi sa sobom nove opasnosti. Svaka stranica “Pet dana u Londonu” prepuna je adrenalina, dok se pratite lika koji se suočava sa izazovima i pretnjama na svakom koraku. Ivo Fraska vešto gradi napetost i atmosferu neizvesnosti, stvarajući svet u kojem opasnost vreba iza svakog ugla. Ova knjiga vas vodi kroz mračne ulice Londona, otkrivajući složene mreže zavere i izdaje. Ako tražite brzu akciju, intrigu i neizvesnost, “Pet dana u Londonu” će vas uvući u mrežu događaja koja vas neće pustiti sve dok ne razotkrijete istinu zajedno sa inspektorom Morettijem.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*