Poljubac Za Pamćenje Od Teresa Medeiros

recenzija pdf
Uzbudljiva priča "Poljubac za pamćenje" vodi nas u nezaboravno putovanje kroz vreme i srca u potrazi za istinskom ljubavi. Autorica Teresa Medeiros nas uvodi u vrtlog strasti, tajni i preokreta koji će nas držati zakačenim za svaku reč.
Poljubac Za Pamćenje Od Teresa Medeiros

Lauri Fairleigh suočava se s neizbežnim izazovima života, prisiljena da preuzme sudbinu u svoje ruke kako bi zaštitila svoju porodicu. U trenutku kada se približava svom dvadeset i prvom rođendanu, ona pronalazi osveženje u šumi – neznancu koji leži onesvešćen. Odluka da ga uzme za svog supruga donosi ne samo zaštitu nad svojim domom već i neočekivanu iskru koja će im promeniti živote zauvek. Sterling Harlow, poznat kao Demon od Devonbrookea, je čovek obavijen tajnama i skrivenom prošlošću. Nakon što se probudi iz nesvesnog stanja, suočava se s novim identitetom koji mu je dodijelila Lauri. Njihova strastvena veza raste iz pepela prošlosti i postavlja ih na putu da otkriju istinu koja bi mogla pomiriti ili razdvojiti njihova srca zauvek. Dok se Lauri i Sterling suočavaju s prošlošću, istinama i predrasudama društva, “Poljubac za pamćenje” postaje ne samo priča o ljubavi, već i o hrabrosti da se prihvate rizici kako bi se pronašla sreća. Medeirosova nam pruža duboku emocionalnu vezu sa likovima, čineći nas suosjećajnima s njihovim putovanjem i nadajući se da će njihov poljubac zaista postati nezaboravan trenutak.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*