Dorin Virtju – Pročišćavanje Čakri

recenzija pdf

Probudite svoje duhovne snage radi znanja i iscjeljenja. Autorka vas vodi kroz vizualizacije i meditacije naučićete kako da pročistite svoje energetske centre, što će aktivirati urođenu moć isceljivanja i psihičkih sposobnosti koje leže skrivene u vama. Kada očistite negativne energije straha i brige, vaše prirodne duhovne moći se bude, i omogućavaju vam da znate budućnost, isceljujete sebe, druge i planetu i komunicirate slobodno sa anđelima i drugim kosmičkim bićima i spoznate do tada skrivene misterije i tajne.
Dorin Virtju - Pročišćavanje Čakri knjiga

Odlomak:

Vi ste biće sačinjeno od svetlosti, ljubavi i inteligencije. Ove karakteristike su srž čiste energije. Znači, vi ste energetsko biće. Ponekad se ne osećate takvim. U stvari, možda se osećate potpuno suprotno energičnom. Ipak, posedujete neograničenu energiju u sebi upravo sada, a ta energija ima značajne moći.

Vaše misli kontrolišu protok energije u vama i oko vas. Ono O čemu razmišljate određuje kako se oseća te i šta doživljavate. Različiti energetski centri u vašem telu i oko njega su pod uticajem toga kako razmišljate. Drugim rečima stvari na koje se najviše koncentrišete – novac, duhovnost, odnosi sa ljudima i tako dalje – utiču na vaše energetske centre. Ovi centri izgledaju poput ventilatora čija se krila poklapaju. Mi ih nazivamo čakre, što na starom istočnjačkom jeziku, sanskritu, znači točkovi.

Iako u telu postoje mnoge čakre, vidovnjaci, mediji i iscelitelji se obično bave samo glavnim čakrama koje se nalaze pored hormonalnih žlezda i usmeravaju vitalnu životnu energiju (zove se ld, či ili prana) kroz telo kako bi obezbedile vitalnost. One su poput dugmića na fliperu koji guraju loptice po terenu. Ova iivotna energija izvire iz božanskog i omogućava pristup celokupnoj mudrosti ili vidovnjačkoj informaciji.

Vaše čakre sve vreme l.rače energiju i primaju je. Ako se držite negativnih misli, vaše čakre postaju prljave, pune guste i mračne energije. Prljave čakre ne mogu da emituju dovoljno energije i vi se tada osećate tromi i van  ravnoteže. Takode, gubite dodir sa svojim unutrašnjim duhovnim sposobnostima.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*