Proizvodnja Šitake Na Oplemenjenom Supstratu Od Petar S. Maksimović

recenzija pdf
Knjiga "Proizvodnja šitake na oplemenjenom supstratu" autora Petra S. Maksimovića je dragocen resurs za sve koji su zainteresovani za uzgoj ove egzotične gljive. Šitake (Lentinus edodes) su poznate po svom izuzetnom ukusu i lekovitim svojstvima, a autor pruža duboko razumevanje procesa njihovog uzgoja.
Proizvodnja Šitake Na Oplemenjenom Supstratu Od Petar S. Maksimović

Knjiga se bavi poreklom šitake gljive, njenoj istoriji i značaju u ishrani. Pored toga, čitaoci će pronaći praktične smernice i informacije o uzgoju šitake na oplemenjenom supstratu. Autor detaljno opisuje korake u procesu uzgoja, uključujući pripremu supstrata, inokulaciju gljive, održavanje odgovarajućih uslova za rast i brigu o šitake gljivama tokom različitih faza njihovog razvoja. Ova knjiga će biti korisna svima koji žele da se bave uzgojem šitake gljiva, kako za sopstvenu upotrebu, tako i u komercijalne svrhe. Autor Petar S. Maksimović pruža neophodno znanje i smernice za uspešno uzgajanje ove dragocene gljive.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*