Prošlost Kuca Na Vrata Od Amanda Kvik

recenzija pdf
Uzbudljivi novi roman Amanda Kvik vas uvodi u svet neobičnog para koji klizi kroz zečju rupu punu uvrnutih glasina i nestalih pripadnika visokog društva. U srcu spa centra, otkrivaju da je oaza lepote samo fasada za nešto mnogo mračnije od njihovih najgorih strahova. Sa ubicom među njima, Rejna nije jedina u smrtonosnoj opasnosti - Lira je sledeća.
Prošlost Kuca Na Vrata Od Amanda Kvik

Lira Brazijer, pomoćnica privatnog istražitelja i najnoviji stanovnik Plamene uvale, je uznemirena kada njena šefica iznenada nestane iz ekskluzivnog odmarališta bez ijedne reči. Lira oseća da se nešto loše dogodilo Rejni Kirk i jedina je osoba koja može da je pronađe. Hotel Lavirint i njegovi izvori su poznati po luksuzu i prestižnoj klijenteli, a pedigre bogate pripadnice visokog društva, od kojeg Lira očajnički želi da pobegne, čini ga savršenim mestom za ovu tajnu misiju. Agencija joj dodeljuje partnera, ali Lira ne očekuje da će to biti Sajmon Kejdž, trgovac antikvarnim knjigama s blagim i akademskim izgledom. Dok stižu u odmaralište i počinju da glume par, Lira se pita zašto je Sajmon odabran kao njen partner. Ali ubrzo postaje jasno da Sajmon ima jedinstven talenat za otkrivanje tajni, veštinu koja će biti presudna u potrazi za Rejnom. Dok se suočavaju sa opasnostima i lažima, Lira i Sajmon moraju da se oslanjaju jedno na drugo kako bi preživeli i otkrili mračnu prošlost koja ih povezuje. “Prošlost kuca na vrata” je napeti triler koji vas uvlači u vrtlog misterije, intrige i ljubavi. Amanda Kvik donosi nezaboravne likove i zavodljivu priču koja će vas držati u neizvesnosti do poslednje stranice.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*