R.L Stajn – Žurka Na Noć Veštica

recenzija pdf

Strani Naziv: Robert Lawrence Stine

Slušali ste, gledali i čitali o ulicama straha. Da li ste dovoljno hrabri da se suočite sa jednom?
r l stajn zurka na noc vestica

Poziv na žurku strave 

Koverta sa crnim ivicama krije posebnu pozivnicu. U koverti je karta sa nacrtanim mrtvačkim sandukom i natpisom “Rezervisano samo za tebe”. Glavni likovi Teri i Niki pitaju se zašto su baš oni pozvani. Šta se to tamo može desiti i da li to stvarno toliko strašno kao što se priča? Džastin Kameron je nova učenica u školi i ona je ta koja organizuje žurku strave na noć veštica. Oni je uopšte ne poznaju. Mogu li joj verovati?

Žurka je na izmaku, svetla se odjednom gase. To su deca i očekivala uzimajući u obzir da je to žurka u kojoj se takve stvari moraju desiti. Svetla se ponovo pale, a na podu leži nepomično dečak sa nožem zabijenim u leđa. Da li je ovo deo plana i samo šala, ili je ubistvo koje je isplanirano baš tu.

Teri i Niki ubrzo shvataju da je vrag odneo šalu i da je ubica na žurci. Prerušen je i teško ga je otkriti jer su svi prerušeni.

115675 (1)_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*