Seobe Od Miloš Crnjanski PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
„Seobe“ je roman srpskog autora Miloša Crnjanskog. Roman je prvi put objavljen 1972. godine i smatra se jednim od najznačajnijih dela srpske književnosti.
Seobe Od Miloš Crnjanski

Radnja romana smeštena je na početak 20. veka i prati život srpskog intelektualca Ljubiše Samardžića dok putuje Evropom i Sjedinjenim Državama. Kroz seriju flešbekova i vinjeta, roman priča o Samardžićevom životu i iskustvima, kao i o njegovim razmišljanjima o kulturi, istoriji i politici tog vremena.

„Seobe“ su prepoznatljive po svom lirskom i elegičnom stilu, kao i po filozofskim i egzistencijalnim temama. Roman istražuje niz pitanja, uključujući značenje identiteta, prirodu vremena i sećanja, i uticaj rata i političkih preokreta na pojedinca.

Danas se „Seobe“ uveliko smatraju klasikom srpske književnosti i još uvek se čitaju i proučavaju. Njegov uticaj na srpsku kulturu i književnost je bio značajan, a i dalje se smatra jednim od najvažnijih dela srpske beletristike.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

milos-crnjanski-seobe

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Miloš Crnjanski

Istaknuti pesnik, romansijer, pripovedač i ujedno jedan od najznačajnijih stvaralaca srpske literature jeste čuveni srpski pisac Miloš Crnjanski.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*