Slatko Iskušenje Od Kora Rajli

recenzija pdf
"Slatko iskušenje" je zavodljiva i emotivna ljubavna priča Kora Rajlija koja nas vodi kroz izazove tradicije, želje i neodoljive privlačnosti.
Slatko Iskušenje Od Kora Rajli

Kasio je ostao udovac sa dvoje male dece, pokušavajući da izgradi svoj život u tradicionalnom okruženju Filadelfije. Potrebna mu je majka za svoju decu i neko ko će puniti prazninu u njegovom krevetu. Međutim, društvena pravila nameću mu da izabere suprugu na temelju dužnosti, a ne ljubavi. Tako se susreće sa Đulijom, devojkom koja je mlada i neiskusna, ali izuzetno šarmantna. Iako možda nije ono što mu je potrebno, on ne može da odoli slatkom iskušenju koje Đulija predstavlja. Đulija je oduvek bila svesna da će se udati za muškarca kojeg njen otac odabere, ali nije očekivala da će biti predana nekome toliko starijem. Naglo se suočava s ulogom majke dvoje dece, iako nikada ranije nije imala iskustva s bebama. Ali brzo shvata da Kasio nije zainteresovan za ravnopravnu vezu. Odlučna da ne bude samo dadilja i neiskusna mlada supruga, Đulija se bori za svoju viziju srećne porodice. Uprkos tradicionalnim očekivanjima, Đulija i Kasio se upuštaju u izazovnu i zabranjenu vezu. Njihova ljubav se suočava s preprekama, društvenim osudama i unutrašnjim sukobima. Hoće li njihova strast preteći konvencije i pružiti im sreću koju oboje žele? “Slatko iskušenje” je roman koji nas vodi na putovanje kroz snagu ljubavi, hrabrosti i otpora prema društvenim normama. Kroz emotivne obrte i senzualne trenutke, Kora Rajli nam otkriva koliko je važno slediti svoje srce i boriti se za sopstvenu sreću, čak i kada su okolnosti protiv vas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*