Stara Muzika i Robinje Od Ursula Legvin PDF

recenzija pdf
"Stara muzika i robinje" je roman američke spisateljice Ursule Legvin, objavljen 1987. godine. Ovo delo pripada žanru fantastike i predstavlja jedno od najpoznatijih dela ove autorice.
Stara Muzika i Robinje Od Ursula Legvin

Radnja romana prati Ansie, mladu ženu koja živi u zemlji Havenu, koja je inspirisana srednjovekovnom Evropom. Ansie je robinja i muzičarka, koja se boreći za svoju slobodu i prava, upoznaje i druge robinje i otkriva tajne o svetu u kome živi.Kao i u drugim delima Ursule Legvin, i u ovom romanu autorica istražuje teme poput odnosa između roba i vlasnika, osnaživanja žena i borbe za slobodu. Glavni likovi su slojeviti i kompleksni, a priča je prepuna avanture i misterije.“Stara muzika i robinje” je nagrađena Nebula nagradom za najbolji roman 1987. godine, kao i Hugo nagradom za najbolji roman 1988. godine. Ovo delo predstavlja odličan primer fantastične književnosti i testament Ursule Legvin kao jedne od najznačajnijih autorki u ovom žanru.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Ursula Legvin~Stara muzika i robinje_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*