Svet Je Isti Od Miroslav Radaković

recenzija pdf
Da li se sećate kada ste poslednji put imali novca i prilike da putujete na daleke destinacije? Kada vam je neko pričao vesele, duhovite i zanimljive priče o Dalekom i Bliskom istoku? Da li se sećate kada su vas poslednji put bez najave pozvali na neko putovanje?
Miroslav Radaković - Svet je isti knjiga

Ukoliko je odgovor na ova pitanja isti, odnosno nikad, vreme je da zgrabite ovo delo Miroslava Radakovića, nabacite svoj šešir za plažu i širom otvorenih ušiju i očiju, prepustite se i pažljivo osmotrite gde vas je odveo ovaj sjajni autor. Mnogo toga ćete saznati a dobar provod je zagarantovan!

Priče o običnim ljudima, njihovim sudbinama i postupcima, može se reći mnogo više o bilo kojoj zemlji nego obilazeći njene turističke atrakcije. U to će vas Miroslav ubediti, zajedno sa njegovom životnom pričom i junacima iz celog sveta, kulturama i običajima.

 

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*