Jane Feather – Trilogija : Narukvica s Privjescima

recenzija pdf
Jane Feather - Trilogija Narukvica s Privjescima knjiga

Prvi roman trilogije Narukvica s privjescima – DIJAMANTNA PAPUČICA

Šta vam pada na pamet kad pomislite na dijamantnu papučicu?
Možda Pepeljuga? Upravo je tako pomislila Cordelia Brandenburg kad su joj njezini kumovi ugovorili brak s muškarcem kojeg nikad nije vidjela – brak koji će je odvesti u Versailles, daleko od strogih ograničenja doma u kojemu je odrastala. Za zaručnički je dar dobila narukvicu s privjescima i malom, dijamantima optočenom papučicom…kako i dolikuje putovanju u njezinu bajkovitu budućnost.
No, Cordelia – mlada, svojeglava i predivna – odmah upada u nevolje. Njezin pratilac na vjenčanju je zlatnooki, senzualni vikont Leo Kierston. Za Cordeliju je to ljubav na prvi pogled. No Leo u njoj vidi samo razmaženo derište – vjerojatno zbog načina na koji ona vara u šahu – i Cordelia je odlučna da mu pokaže ženu u sebi.
Svim srcem suosjećam s Cordeliom dok se odlučno bori protiv muškarca odlučnog da joj slomi duh. No, njezin suprug ima jednu tajnu, tajnu koja će dovesti do osvete viokonta Kierstona i svih onih koji su imali razloge mrziti ga.

Drugi roman trilogije Narukvica s privjescima – SREBRNA RUŽA

Poput ruže u poznatoj bajci „Ljepotica i zvijer“ srebrna ruža na narukvici s privjescima zbližava prekrasnu mladu ženu i lorda s ožiljcima iz mnogih bitaka…
U mojoj je priči Ariel Ravenspeare odgojena da mrzi grofa od Hawkesmoora i sve ono što on predstavlja. Njihove su dvije obitelji generacijama bili zakleti neprijatelji. No jedno je mrziti ga, a nešto posve drugo sudjelovati u opakoj predstavi koju su za nju isplanirala njezina braća – namamiti grofa u brak koji će mu doći glave, a ona je trebala biti mamac.
Prisiljena na vjenčanje, Ariel otkriva da ne može lako manipulirati svojim novopečenim mužem, jednako kao i to da je iznenađujuće privlačan.
No ispod strasti vreba jedna dugo skrivana tajna…tajna koju utjelovljuje blistava srebrna ruža.

Treći roman trilogije Narukvica s privjescima – SMARAGDNI LABUD

priča počinje u jednoj užasnoj noći u kojoj su razdvojena dva djeteta – dvije identične blizanke plemenitog podrijetla. Jedna je stasala u krhku i manipulativnu štićenicu pristalog mladog grofa od Harcourta. Druga postaje očaravajuća i snalažljiva lutalica koja za život zarađuje izvodeći predstave na ulicama Engleske i Francuske.
Putovi tih dviju djevojaka možda se više nikad ne bi sastali da Harcourt nije nabasao na Mirandu usred njezine izvanredne točke. Sličnost s njegovom štićenicom je očita – zapravo, nevjerojatna… i u Hartcourtovoj se glavi počinje oblikovati ambiciozan plan.
Njegova štićenica Maude radije će otići u samostan nego se udati za zaljubljivog francuskog kralja koji će uskoro doputovati u London da je zaprosi. A da Miranda zauzme njezino mjesto?
Harcourt je uvjeren da će uz primjereno uvježbavanje, prikladnu odjeću i pravilno ponašanje, okretna i bezbrižna Miranda očarati cijelo dvorsko društvo pa i samoga kralja.
I tako se počinje u djelo provoditi Harcourtov čudesni plan da ružno pače pretvori u predivnog labuda. No ako se plan ostvari, Miranda bi mogla postati neodoljiva, čak i samome Harcourtu…


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*