U Kamen, U Vodu Od Marko Kravos

recenzija pdf
"U kamen, u vodu" je zbirka izabrane poezije autora Marka Kravosa. Ova zbirka donosi izbor pesama koje su karakteristične za Kravosov poetski stil i tematski fokus.
U Kamen, U Vodu Od Marko Kravos

Marko Kravos je poznati slovenski pesnik čija dela istražuju različite aspekte ljudskog postojanja, ljubavi, prirode i egzistencijalnih pitanja. Njegove pesme odlikuje bogatstvo jezika, slikovitost i emocionalna dubina. “U kamen, u vodu” nam pruža priliku da se upoznamo s različitim pesničkim delima Marka Kravosa. Kroz njegove pesme, često prožete simbolikom i metaforama, autor nas vodi na poetsko putovanje koje osvetljava različite aspekte ljudskog iskustva i prikazuje lepotu i složenost života. Ova zbirka je preporučljiva za ljubitelje poezije, posebno za one koji cene poetski izraz koji istražuje unutrašnji svet čoveka i dublje nijanse ljudskih emocija. “U kamen, u vodu” nas poziva da zaronimo u svet Kravosove poezije i da otkrijemo njegovu jedinstvenu viziju i stil pisanja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*