Velika Dama Od Džuli Garvud

recenzija pdf
U očaravajućem romanu "Velika dama," pratimo uzbudljivo putovanje Kristine, mlade žene sa neobičnom prošlošću i izvanrednom budućnošću. Deo prestižnog serijala "Velika dama," ova knjiga otkriva priču o otpornosti, ljubavi i društvenim očekivanjima u nekom prošlom dobu.
Velika Dama Od Džuli Garvud

Sa samo dve godine, Kristinin život je neočekivano skrenuo u novom pravcu, kada je našla dom u plemenu Dakota Indijanaca. Prihvativši svoju jedinstvenost, cela pleme ju je srdačno primila kao svoju. Ali sudbina ju je odvela u drugom smeru, kada je došlo vreme da napusti svoju novoizabranu porodicu. Zakoračivši u novu etapu svog života, poverena je starateljstvu svoje tetke, koja je bila odlučna da od Kristine napravi damu besprekornih manira i gracioznosti. Iza želje njene tetke krije se istina o Kristininoj sudbini – ona je jedina naslednica velikog bogatstva. Njena tetka je želela postati njena starateljka i upravljati njenim bogatstvom, obezbeđujući joj svetlu budućnost. Međutim, sudbina ima drugačije planove za Kristinu kada na velikom balu sretne enigmatičnog markiza Aleksandra od Lajonvuda. Dok se njihovi svetovi sudaraju, Kristina i Aleksandar se nađu upleteni u mrežu emocija, tradicije i društvenih očekivanja. Postavljen u vreme kada ljubav teško prevazilazi prepreke klasnih razlika i nasleđa, njihova priča se odvija sa srdačnom nežnošću i neočekivanim preokretima. U “Velikoj dami,” Džuli Garvud plete priču koja prevazilazi granice i vreme, istražujući teme identiteta, prihvatanja i hrabrosti da se pobuni protiv ustaljenih normi. Čitaoci će biti očarani živopisno prikazanim likovima i zavodljivom privlačnošću prošlih vremena, gde vlast ljubavi vlada bezvremeno. Otkrijte čaroliju “Velike dame” i potonite u svet romanse, ambicije i traganja za srećom. Da li će Kristina pronaći snagu da kroči vlastitim putem ili će je hirovi sudbine odvesti ka njenom budućem pravcu? Raspletite tajne ove zanosne priče i izgubite se u privlačnosti ljubavi, vernosti i pravom suštinskom značenju biti velika dama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*