Vinogradarsko Vinarski Priručnik Od Milorad Zoričić

recenzija pdf
"Vinogradarsko-vinarski priručnik" je neprocenjiva zbirka korisnih saveta koja će biti neizostavna za svakog vinogradara i vinara. Autor Milorad Zoričić, stručnjak u oblasti vinogradarstva i vinarstva, sastavio je ovu knjigu kako bi pomogao vinogradarima i vinarima da postignu izvanredne rezultate u svom poslu.
Vinogradarsko Vinarski Priručnik Od Milorad Zoričić

Ova knjiga pruža sveobuhvatne smernice o svim ključnim aspektima vinogradarstva i vinarstva. Zoričić vam daje korisne savete o uzgoju vinove loze, uključujući pravilnu rezidbu, održavanje zdravlja vinove loze i izbor sorti grožđa koje će najbolje odgovarati vašem vinogradu. Takođe, istražuje postupke berbe i prerade grožđa, fermentaciju, starenje vina i mnoge druge aspekte proizvodnje vina. Kroz ovaj priručnik, saznaćete o najboljim praksama u vinogradarstvu i vinarstvu, kao i kako da rešite izazove koji se mogu pojaviti tokom procesa. Osim toga, knjiga nudi smernice o ocenjivanju i unapređenju kvaliteta vina, što će vam pomoći da proizvedete visokokvalitetna vina koja će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse. “Vinogradarsko-vinarski priručnik” je dragocena resursna knjiga koja će vinogradarima i vinarima pružiti sve što im je potrebno kako bi postigli izvanredne rezultate u proizvodnji vina. Bez obzira da li ste iskusni vinogradar i vinar ili tek početnik u ovom poslu, ovaj priručnik će vam pružiti neprocenjive smernice i savete.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*