Zabranjeni Svet: Tajne Prošlosti – Zagonetke Budućnosti Od Leonid Ivašov

recenzija pdf

U knjizi "Zabranjeni svet: tajne prošlosti - zagonetke budućnosti," general-pukovnik Leonid Ivašov otkriva najdublje i najskrivenije tajne iz arhiva specijalnog odeljenja NKVD, Anenerbe i Vrhovne komande Vermahta. Ova knjiga je putovanje u nepoznate sfere istorije i geopolitike koje su često bile zabranjene i skrivane od javnosti.
Zabranjeni Svet Tajne Prošlosti - Zagonetke Budućnosti Od Leonid Ivašov

Autor, koji je priznat ruski vojni, politički i društveni stručnjak, deli svoje bogato znanje i iskustvo u oblastima geopolitike, konfliktologije, međunarodnih odnosa i vojne istorije. On je svedok mnogih događaja i dešavanja koja su oblikovala svet kakav ga danas poznajemo. Knjiga istražuje duboke tajne istorije, od perioda NKVD-a i Anenerbe-a do dešavanja u okviru Vrhovne komande Vermahta. Ova istraživanja osvetljavaju skrivene aspekte svetske istorije i njihov uticaj na savremene događaje. Autor nas poziva da razmislimo o zagonetkama budućnosti koje proizilaze iz tih tajni. “Zabranjeni svet: Tajne prošlosti – zagonetke budućnosti” je knjiga koja će privući čitaoce koji su zainteresovani za dublje razumevanje geopolitičkih i vojnih aspekata istorije, kao i za tajne i misterije koje su oblikovale svet u kojem živimo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*