Chantelle Shaw – Zatočena u Njegovom Dvorcu

recenzija pdf
Drago Cassari spreman je okladiti se u sve svoje bogatstvo na to da je Jess Harper obična lažljiva prevarantica. Kako bi zaštitio svoju obitelj, mora ju čuvati na oku. Ali, zatočena u njegovom prekrasnom venecijanskom palazzu, vatrena Jess ubrzo mu se uvuče pod kožu. Drago je svjestan činjenice da je to suludo, ali što kad Jess ima moć da mu uzburka krv u žilama. Za nju biti s Dragom znači istodobno biti i u paklu i u raju – profinjene i senzualne noći koje njih dvoje provode zajedno, ustupaju mjesto gruboj stvarnosti u trenutku kada Jess shvati da je trudna. Sada je zauvijek povezana s tim arogantnim talijanskim biznismenom, kao i s grijesima iz vlastite prošlosti.
Chantelle Shaw - Zatočena u Njegovom Dvorcu knjiga

Odlomak:

»TKO je, dovraga, Jess?«

Drago Cassari provukao je prste kroz pramen tamne kose koji mu je pao na čelo, a zabrinutost i frustracija mogli su se iščitati iz markantnih crta njegova lica dok je zurio u nepomičan lik svog bratića koji je ležao na odjelu za intenzivnu njegu. Angelovo lice bilo je sivo u usporedbi s bjelinom plahti. Samo je jedva primjetno pomicanje prsa ukazivalo na to da se još drži na životu uz pomoć raznoraznih cjevčica pričvršćenih na njegovo tijelo, dok su mu aparati smješteni uz krevet snimali vitalne funkcije.

Sada je barem disao bez pomoći aparata i, tri dana nakon što je izvučen iz olupine automobila i prevezen u bolnicu Venecija-Mestre, pojavili su se znakovi da počinje dolaziti k svijesti. Čak je nešto i promrmljao. Samo jednu riječ. Ime.

»Znaš li o kome Angelo govori?« Drago je skrenuo pogled prema dvjema ženama koje su stajale pri dnu kreveta, oslonjene jedna o drugu, jecajući. »Je li Jess Angelova prijateljica?«

Njegova strina Dorotea je zajecala. »Ne znam kakva je priroda njegovog odnosa s njom. Znaš kako se neobično ponašao u zadnje vrijeme. Gotovo se uopće nije javljao na telefon kada bih ga nazvala. Ali uspjela sam razgovarati s njim nekoliko dana prije…« glas joj je zadrhtao »… prije nesreće, i rekao mi je da je odustao od fakulteta i da živi sa ženom koja se zove Jess Harper.«


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*