Zbog Gospođice Bridžerton Od Džulija Kvin

recenzija pdf
U romanu "Zbog gospođice Bridžerton" Džulija Kvin nas uvodi u uzbudljivu priču o nestašnoj Bili Bridžerton, čiji avanturistički duh dovodi do neočekivanih situacija.
Zbog Gospođice Bridžerton Od Džulija Kvin

Bili Bridžerton je oduvek bila nestašna duša, uvek spremna da istražuje svet i upada u nevolje, bez obzira na društvena očekivanja. Njeno ponašanje je bilo daleko od onoga što se očekivalo od dame tog doba. U svoje nestašluke uvlačila je ne samo članove svoje porodice, već i komšije Roksbijeve, čime je dodatno začinjavala svoje avanture. Jednog dana, Bili je odlučila spasiti mačku, ali njena hrabrost ju je dovela u nevolju, i našla se zaglavljena na krovu kuće s uganutim člankom. Tada se pojavljuje Džordž Roksbi, član ugledne porodice Roksbijevi, i odlučuje joj pružiti pomoć. U trenucima zajedničke avanture, Bili i Džordž otkrivaju neočekivane veze i sličnosti, uprkos njihovim razlikama. Dok se njihovi svetovi sudaraju, počinju da osećaju nešto više od samo prijateljstva. “Zbog gospođice Bridžerton” je ljubavna priča puna šarma, humora i avanture, gde se sudbine junaka isprepliću na neočekivane načine. Džulija Kvin nas vodi kroz složene odnose i sukobe društvenih normi, istražujući snagu ljubavi koja prevazilazi sve prepreke. Otkrijte uzbudljivi svet Roksbijevih i pratite nezaboravnu priču Bili Bridžerton i Džordža Roksbi, koja će vas očarati i naterati da se smejete, plačete i zavolite likove koji će ostati u vašem srcu dugo nakon što zatvorite poslednju stranicu knjige.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*