Bijes Od Monica Isakstuen

recenzija pdf

U knjizi "Bijes" Monice Isakstuen, čije je norveško izdanje uređivao Karl Ove Knausgard, istražuje se tema koja se retko dovodi u pitanje: nekontrolisanim izlivima besa, osećajem gubitka identiteta i ogromnim stresom koji roditelja.
Bijes Od Monica Isakstuen

Glavna junakinja, majka devojčice, ulazi u novu vezu i neočekivano postaje majka blizanaca. Ona se suočava s izazovima roditeljstva i partnerskih odnosa za koje nije sigurna može li ih savladati. Roman “Bijes” predstavlja kontrapunkt često preterano idealizovanim i sentimentalnim opisima porodičnog života. Umesto toga, realno prikazuje situacije s kojima će se mnogi prepoznati, iako će retki to i priznati. Ova knjiga vam pruža uvid u unutarnji svet protagoniste, istražujući njene unutrašnje borbe i emocije. Monica Isakstuen donosi duboku introspekciju i saosećanje prema likovima u ovoj iskrenoj priči o roditeljstvu, ljubavi i izazovima s kojima se suočavamo u životu. “Bijes” je knjiga koja će vas naterati na razmišljanje i dotaknuti svojom iskrenošću.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Monika Isakstuen

Monica Isakstuen je norveška spisateljica i dramaturg, poznata po svom radu u žanru savremene književnosti.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*