Kanovo Blago Od Klajv Kasler

recenzija pdf

Strani Naziv: Treasure of Khan Novel by Clive Cussler and Dirk Cussler

„Kanovo blago“ je roman koji su napisali Klajv Kasler i Dirk Kasler.
Kanovo Blago Od Klajv Kasler

To je deo serije Dirk Pit, koja prikazuje avanture pomorskog inženjera i istraživača po imenu Dirk Pit. U “Kanovom blagu”, Dirk Pit je na tragu izgubljenog mongolskog blaga koje je bilo skriveno vekovima, i mora da pređe opasno i podmuklo putovanje širom sveta da bi ga pronašao. 

Uz brzu akciju i uzbudljivu avanturu, „Kanovo blago“ je obavezno štivo za ljubitelje dela Klajva Kaslera i one koji uživaju u romanima punim akcije i napetosti.

Zaviri u knjigu – pdf

Kanovo Blago Od Klajv Kasler pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Klajv Kasler - Clive Cussler

Klajv Kasler - Clive Cussler je rođen u Aurori, Ilinois. Odrastao je u Alhambri u Kaliforniji. Sa 14 godina dobio je čin izviđača orla. Tokom Korejskog rata, bio je uvršten u vazduhoplovstvo Sjedinjenih Država nakon dve godine fakulteta. Išao je na Gradski koledž u Pasadeni. Unaprijeđen je u zvanje narednika zbog zasluga u vazduhoplovstvu. Radio je kao avio-mehaničar i inženjer leta u službi vojnog vazdušnog saobraćaja.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*