Obećaj Mi Zauvek Od Džasinda Vajlder

recenzija pdf
U ovom nastavku bestselera "Da smo zajedno", Džasinda Vajlder donosi novu emotivnu priču ispunjenu ljubavlju, gubitkom i neočekivanim putevima.
Obećaj Mi Zauvek Od Džasinda Vajlder

Kada je Kajl Kalovej preminuo, deo Nelinog srca nestao je s njim. Kajlova smrt zauvek je promenila živote njegovih roditelja, brata Koltona, ali i Beke de Roze – Neline najbolje prijateljice, koja je neumorno pokušavala da joj pomogne u suočavanju s tugom. Međutim, Bekina strana priče ostala je neispričana, a niko nije znao kako se njen sopstveni život poremetio i promenio u to vreme. Nedelju dana posle Nelinog šesnaestog rođendana, Džejson Dorsi je pozvao Nel na sastanak, ali taj susret se nikada nije dogodio. Umesto toga, Džejson se našao u vezi s Bekom. Tada nije ni slutio da će taj sudbonosni susret odvesti njih dvoje na životno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i neočekivanim preokretima. U “Obećaj mi zauvek”, Džasinda Vajlder nas uvodi u priču o ljubavi koja se rađa iz neočekivanih okolnosti i postavlja pitanje da li je moguće pronaći sreću i ispunjenje na neobičnim putovima života. Putujte s Džejsonom i Bekom dok se upuštaju u avanturu koja će ih iznenaditi, očarati i dovesti do otkrivanja istinske ljubavi. Ova emotivna saga o ljubavi, prijateljstvu i odrastanju donosi čitaocima snažnu priču koja će ih dirnuti i ostaviti trag u srcu. Obećajte da ćete zauvek zakoračiti u ovaj roman ispunjen emocijama i nezaboravnim trenucima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*