Priča O Ružama, Prvi Deo Od Džuli Garvud

recenzija pdf
Priča o ružama, prvi deo, autorke Džulije Garvud, vodi nas na uzbudljivo putovanje kroz opasne četvrti Njujorka šezdesetih godina 19. veka.
Priča O Ružama, Prvi Deo Od Džuli Garvud

Četvorica odbačenih dečaka nalaze kolevku s dokumentima i bebom, odlučujući se da je zadrže i odgajaju kao svoju sestru, nesvesni njenog pravog identiteta. Povezani bezrezervnom ljubavlju i bez krvnog srodstva, oni postaju neobična porodica. U želji za boljim životom, kreću na putovanje ka Zapadu, odlučni da pruže najbolje obrazovanje devojčici Meri Rouz. Devetnaest godina kasnije, Klejbornovi, kao čudna skupina, žive relativno mirnim životom u Montani, čekajući povratak svoje sestre sa školovanja. Međutim, dolazak advokata Harisona Makdonalda u malo mesto Blu Bel donosi promene. On je u potrazi za davno izgubljenom ćerkom lorda Eliota i uspeva da osvoji srce Meri Rouz igrajući na kartu saosećanja. Ali ni njegovo srce nije ravnodušno. Kada tajne iz prošlosti isplivaju na površinu, Meri Rouz i njena porodica će se suočiti s novim izazovima. Šta će novi život doneti za Meri Rouz i njene voljene? Priča o ružama nas vodi kroz tajanstvene događaje, strastvene veze i neočekivane otkrića, stvarajući nezaboravnu priču o snazi porodice i ljubavi.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*