Qeorgette Livingstone – Mister Casanova

recenzija pdf
Pogledala je prema njemu kada se odjednom pojavio iz sjene i pošao prema njoj krecuci se po bijelom pijesku. "Želio bih te dodirnuti", zamolio je, rukom prelazeci po njenomobrazu. "Želim te voljeti."
Qeorgette Livingstone - Mister Casanova knjiga

“I ja želim da me dotakneš”, promrmljala je, ostavši bez daha. “Želim da me voliš.” Kako je uzbudjujuci bio ton njena glasa. Zavodljiv i primamljiv, ovog je muškarca obožavala kao niti jednog u cijelom svom životu. Na treptavoj mjesecini izgledao je poput statue. Bez daha, promatrala je kako rucnik klizi niz njegove bokove i kako zatim razvezuje cvor njenog saronga. I kada je sarong pao na zemlju, privio ju je u svoje narucje. Zabacila je glavu i sklopila oci, osjecajuci njegovu toplinu svakim djelicem tijela. Njegove ruke prešle su preko njenih bokova i pomilovale njenu svilenkastu kožu.

Prohladni nocni povjetarac milovao je njihova gola tijela. Srce joj je kucalo kao ludo. Sve oko nje utopilo se u srebrnkastu mjesecevu svjetlost. Drhtavom rukom dodirnula je njegovo rame. Kada je rukama obuhvatio njene grudi, tiho je uzdahnula i željno se privila uz njega.
Njeni prsti milovali su njegova mišicava ledja. Odjednom više nije mogla izdržati njegove nježnosti i još se više privila na njegove grudi. Spustio je glavu i još strasnije ju poljubio.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*