Zatvorska Ptičica Od Karo Sevidž

recenzija pdf

"Zatvorska ptičica" autorke Kari Sevidž je triler koji nas uvodi u svet detektivke Bejli Morgan koja se suočava sa mračnom misterijom. Radnja počinje kada telo njene koleginice Alis bude pronađeno u ženskom zatvoru. Ovaj slučaj podseća Bejli na njen prošli neuspeli tajni zadatak i tera je da se vrati u svet opasnih operacija.
Zatvorska Ptičica Od Karo Sevidž

Bejli se suočava sa izazovom da razotkrije misteriju iza Alisinog ubistva, iako je to protivno njenim željama da se udalji od takvih zadataka. Kako bi istražila slučaj, Bejli ulazi u zatvor kao zatvorenička infiltrantkinja, izlažući se opasnostima i riziku kako bi otkrila istinu. Kroz “Zatvorsku ptičicu”, autorka istražuje teme tajni, korupcije i borbe za istinom. Priča nas tera da razmišljamo o lojalnosti, prevarama i kako se ljudi suočavaju sa svojim prošlim greškama. Kroz napetost i akciju, Bejli se suočava sa opasnostima kako bi otkrila tajnu koja leži iza Alisinog ubistva. Priča nas uvodi u svet tajnih operacija, zatvorskog okruženja i dubokih tajni. Kroz lik Bejli Morgan, “Zatvorska ptičica” nas tera da razmišljamo o granicama koje smo spremni preći kako bismo ostvarili pravdu i razotkrili istinu, bez obzira na lične rizike.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*