Svi Autori: Američki Pisci

Stiven King

Stiven King je “New York Times” najprodavaniji autor koji je svoje ime izgradio u kategoriji “horor” i “Fantazija” sa knjigama poput “Carrie”, “The Shining” i “IT.”.

Jeniffer Crusie

Jennifer Crusie, američka spisateljica i autorica nagrađivanih ljubavnih romana koji su objavljeni diljem svijeta i imaju milijunsko čitateljstvo.

Richard Bach

RICHARD BACH potomak čuvenog kompozitora Johana Sebastijana Baha, rođen je 1936. u Ouk Parku, u Ilinoisu. Njegova istinska strast su avioni (posvetio im je cijeli život).

Michael Koryta

Majkl Korita autor je sedam romana, a za svoj rad dobio je više nagrada, među kojima i Los Angeles Times Book Prize (za knjigu Zavidim noći) i Great Lake Books Award, kao i nominacije za čuvene nagrade Edgar, Quill, Shamus i Barry.

Stacy Schiff

Stacy Schiff (Stejsi Šif) je autorka knjiga Vera (gospođa Vladimira Nabokova), za koju je dobila Pulicerovu nagradu; Sent-Egziperi, koja je ušla u najuži izbor za Pulicerovu nagradu.

Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".

Sidney Sheldon

Sindni Šeldon je američki romanopisac i scenarista, Rođen: 11. februar 1917., Čikago, Ilinois, Sjedinjene Američke Države. Umrо: 30. januara 2007., Eisenhower Health, Rančo Miraž, Kalifornija, Sjedinjene Američke Države.

W. Bruce Cameron

W.Bruce Cameron je Ameri;ki autor, kolumnista i humorista. Najpoznatije napisano delo mu je: "Svrha Psa".